S.N.A.C.

8
„Săptămâna legumelor și a fructelor donate”

„Cel mai mic act de bunătate valorează mai mult decât cea mai mare intenție.” – Oscar Wilde

Cu fiecare faptă bună construim speranță, încredere, promovăm sprijinul și compasiunea, generozitatea, solidaritatea și empatia.

21-25 noiembrie 2022 a fost „Săptămâna faptelor bune” la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad.

În școala noastră au „crescut” în aceste zile faptele bune. Ne mândrim cu elevii noștri sensibili la nevoile celor mai puțin norocoși.  (mai multe despre activitate…)

Impreuna pentru copii
"Împreună pentru copii"
Este o vorbă, conform căreia, atunci când dăruim, de fapt, primim. Cel mai scump dar este să facem pe cineva fericit!
Sub deviza ,,Împreună pentru copii”, elevii și profesorii voluntari S.N.A.C. de la Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu” Arad s-au mobilizat și au dat dovadă de generozitate, implicându-se, în luna aprilie, în activitatea ,,Coșul iepurașului”, contribuind la realizarea a 80 de pachete cu dulciuri pentru copiii cu cerințe educaționale speciale din cadrul Asociației Fides Educational, Centru de Evaluare, Consiliere și Intervenție Terapeutică, Arad.
În numele echipei de voluntari, doresc tuturor o primăvară senină, încredere, speranță, bucurie și iubire în suflet!
Sfintele Sărbători să ne găsească sănătoși, să avem puterea de a dărui şi de a ne ajuta semenii în continuare.
Sărbători binecuvântate!
Lumină de Crăciun
"Lumină de Crăciun"
Din suflet, pentru suflet…
Elevii și profesorii voluntari S.N.A.C. de la Liceul Tehnologic ,,Aurel Vlaicu” Arad au adus un strop de lumină și bucurie pe fețele unor semeni mai puțin norocoși.
Sub deviza ,,Lumină de Crăciun” au fost realizate 80 de pachete cu dulciuri pentru copiii cu cerințe educaționale speciale din cadrul Asociației Fides Educational, Centru de evaluare, consiliere și intervenție terapeutică, Arad.
De asemenea, au fost donate alimente de bază, produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării Fundației Vis de Copil, Arad.
În numele echipei de voluntari, dorim tuturor sărbători binecuvântate, speranțe împlinite și clipe minunate alături de cei dragi!
Crăciun fericit și un An Nou mai bun decât cel care se apropie de sfârșit.
Sari la conținut