Anunțuri

CODURI SPECIALIZĂRI_ADMITERE an școlar 2024-2025

OFERTA EDUCAȚIONALĂ_2024-2025

ANUNȚ SELECŢIE PARTICIPANŢI PROIECT ERASMUS + ( 2024)

Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad organizează selecţia participanţilor în cadrul proiectului de mobilitate Erasmus+, cu numărul 2023-1-RO01-KA121-VET-000127718 cu titlul ACCES LA SUCCES PROFESIONAL PRIN ERASMUS+.   

Proiectul se adresează elevilor din clasele X A, Tehnician proiectant CAD, XB, Tehnician electrician electronist auto, 10A, 10B școala profesională, calificarea Mecanic auto, 10C școala profesională, calificarea Operator CNC, și profesorilor VET de pregătire teoretică/practică în domeniul mecanic/electric.
Elevii vor participa la un stagiu de pregătire practică cu o durată de 2 săptămâni, iar profesorii VET la o activitate de jobshadowing, cu o durată de 1 săptămână. Mobilitățile se vor desfășura la Paphos, Cipru, partener de proiect Organization for Promotion of European Issues, Paphos, Cipru.

Perioada de mobilitate: 11 – 25 mai 2024

                         (detalii proiect și criterii selecție participanți)

OFERTA EDUCAȚIONALĂ_2023-2024

ANUNȚ SELECŢIE PARTICIPANŢI PROIECT ERASMUS + ( 2023)

Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu Arad organizează selecţia participanţilor în cadrul proiectului de mobilitate proiectului Erasmus+, cu numărul 2022-1-RO01-KA121-VET- 000061597  cu titlul „ ACCES LA SUCCES PROFESIONAL PRIN ERASMUS+”.

Proiectul se adresează elevilor din clasele  a X A, Tehnician proiectant CAD, XB, XI.B Tehnician electrician electronist auto, 10A școala profesională, calificarea Mecanic auto, 10B școala profesională, calificarea Operator CNC, și profesori VET de pregătire teoretică/practică în domeniul mecanic/electric. Elevii vor participa la un stagiu de instruire practică cu o durată de 3 săptămâni, iar profesorii VET la o activitate de jobshadowing, cu o durată de 1 săptămână.

Mobilitățile se vor desfășura în 2 fluxuri:
Flux 1: Barcelos, Portugalia, partener de proiect Mobility Friends
Perioada: 24 aprilie – 13 mai 2023
Flux 2: Granada, Spania, partener de proiect MEP Eroprojects Granada S.L.
Perioada: 15 mai – 2 iunie 2023                           (detalii proiect și criterii selecție participanți)

130 de ani de existență

Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Arad … 130 de ani de existență … „ziua școlii”… un salt peste timp, însoțit cu voie bună, emoții și nostalgii firești, ocazia de a face o incursiune în istoria liceului nostru…
La ceas aniversar, emoția și mândria, satisfacția, bucuria și respectul pentru instituția în care ne desfășurăm activitatea, se împletesc cu amintirile, dând o lumină și o culoare aparte lunii noiembrie.
Vă invităm să împărtășiți și să vă dăruiți amintirile, să vă exprimați părerile și impresiile, să povestiți despre școală, vineri, 11 noiembrie 2022, începând cu ora 12, în Sala Festivă a liceului, care sperăm să fie neîncăpătoare pentru frumusețea inimilor care se vor destăinui.
Foști absolvenți, dascăli de ieri și de azi, vom rememora împreună momentele frumoase, petrecute de-a lungul anilor în școală, experiențe trăite ca „o descoperire continuă, o formare, o aventură”.
Pentru o bună organizare, rugăm cadrele didactice care au activat „la Vlaicu”, foști profesori, personal auxiliar, dornici să retrăiască alături de noi clipe memorabile din activitatea desfășurată în școală, să confirme prezența la eveniment, până miercuri, 09.11.2022, la secretariatul școlii!
Vă așteptăm cu drag!
Sari la conținut